Valg af boligadvokat

Valg af boligadvokat

Der er mange gode grunde og årsager til, at det kan være en god ide at få råd og vejledning af en boligadvokat. En af de tider, hvor det kan betale sig er ved køb af en ny bolig eller hvis du har lejet en bolig og du vil sikre dig at lejekontrakten er korrekt så du ikke ender med at hæfte for noget urimeligt. En af de virksomheder, der arbejder som boligadvokater er eboligadvokat og de kan kontaktes her http://eboligadvokat.dk/boligadvokat/ 

Køb af bolig

Står du og skal købe en ny bolig, er det let at lade sig rive med og ikke tænke sig godt om. Det er nemt at fokusere på hvor skal bordet stå, det pæne køkken og de muligheder den nye bolig rummer, at mange desværre glemmer at ejendomsmægleren er sælgers mand og ikke din. Derfor er det en god ide at have en aftale med en boligadvokat, fordi de er din repræsentant og er uddannet til at sikre, at du får den bedst mulige handel. Samtidig er de uddannet til at stå få det praktiske juridiske arbejde, der også er når der købes en ny bolig.

Udlejning af bolig

Et andet område, hvor det kan være en god ide at have en boligadvokat ind over er ved udlejling af bolig. Både som udlejer og lejer. Ved at sikre at der ligger en korrekt udfyldt lejekontrakt, der klart og tydeligt uddyber, hvad er udlejers forpligtigelser og hvad er lejers. Der er nemmere ved en tvist at løse tvisten pga. kontrakten. En boligadvokat kan også i sådan et tilfælde optræde som mægler og hjælpe med at finde en løsning, begge partner kan være tilfredse med, så det er muligt at skulle i huslejeretten og have dem til at træffe en afgørelse. Her er det også muligt at få en boligadvokat til at repræsentere dig. 

Lotte Hindsberg