Ure der er begyndt at blive populære

Indenfor ure er der nogen mærker, der har været populære i rigtig mange år. Fx DKNY har været populært i mange år. Men i de seneste par år er der begyndt at dukke nye mærker op, som er gået hen og blevet populære.

Et af de mærker er Daniel Wellington. Daniel Wellington begyndte i år 2011 at lave ure, og derfra er det bare gået fremad.

Hvis man følger modeblogs, så kan man se, at mange af modebloggerne har et Daniel Wellington ur i deres outfits-indlæg. Blandt modebloggere er ure fra Daniel Wellington meget populære. Det er de først og fremmest på grund af den gode kvalitet og så på grund af udseendet. Mange bloggere er vilde med de røde og blå farver, som man tit ser på remmene på Daniel Wellingtons ure. Men Daniel Wellington urene fås også i andre farver, og fordi at man kan få dem i mange forskellige farver, så er det gået hen og blevet populært at “samle” på ure fra det mærke. Derfor er det ofte ikke det samme ur, som man ser på en modeblogger. Det kan sagtens være et forskelligt Daniel Wellington ur hun/han har på fra outfit til outfit.

Det er næsten gået hen og blevet prestige at have flere forskellige ure. Og det skal selvfølgelig helst være fra et af de kendte mærker.

Et andet ur der også er gået hen og blevet populært er Casio ure. Casio er et mærke, der er mange år gammelt, men indenfor de seneste par år er man begyndt at se mere og mere til deres ure i Blogland. At have et Casio ur er næsten lige så populært som at have et Daniel Wellington ur. Indenfor blogverden er Daniel Wellington mest populært. Men det afhænger til gengæld meget af, hvad man bedst kan lide. Casio har nogen store ure, der er lidt rå i det, og det er nogen bloggere vilde med. Derfor ser man mest Casio ure på deres blogge fremfor andre mærker. Selvom Casio har eksisteret i mange år, så er det først indenfor de sidste år, at man er begyndt at se mere og mere til deres ure. Jeg tror, at det kommer af, at det er gået hen og blevet mere og mere populært at gå med ur, og samtidig er det blevet populært med store ure.

Du kan læse meget mere omkring mærker indenfor ure og generelt bare om ure lige her

Heidi Nielsen