Miljøvenlig rengøring med pimpsten til billige priser

Som rengøringsfirma sparer I tid og penge ved at vælge de rigtige rengøringsartikler og rengøringsudstyr. I kan samtidig gøre noget godt for jeres ansatte og miljøet ved at vælge rengøringsprodukter, som er effektive uden at være miljøskadelige. Som eksempel kan nævnes anvendelsen af pimpsten i stedet for farlige kemikalier, når I skal fjerne kalkaflejringer og rust på i f.eks. toiletkummer og håndvaske. En pimpsten er lavet af lavasten og er dermed naturmateriale, som I kan anvende uden, at det er skadeligt for mennesker eller miljø.

Nem og effektiv rengøring med pimpsten

Det er ikke mere besværligt at bruge en pimpsten end at skure et toilet med en rengøringsbørste eller skuresvamp. Faktisk er det nemt at bruge en pimpsten, som fås med og uden håndtag. I skal blot dyppe den i vand, og så er den klar til brug. Så kan I nemt fjerne grimme kalkaflejringer og rustpletter, og toilet, håndvask, badekar og brusekabine bliver skinnende rent at se på. I skader hverken porcelæn eller fliser, når I anvender en pimpsten, som dog alligevel anbefales til periodisk rengøring. Får I slebet for hårdt med pimpstenen, kan den på længere sigt godt lave ridser i f.eks. toiletkummen. I de mellemliggende perioder, hvor I ikke anvender pimpstenen, kan I naturligvis blot anvende almindelige rengøringsmidler. Vil I gerne have en mere grøn profil i jeres rengøringsfirma, så kan det derfor godt betale sig at bruge pimpsten.

Stort udvalg af rengøringsprodukter af høj kvalitet

På nettet finder I mange forhandlere af pimpsten, og det kan godt være lidt af en jungle. Men fordelen ved at vælge en erfaren grossistvirksomhed som Rengros er, at de har et kæmpestort sortiment af kvalitetsprodukter til billige priser. Her kan I købe større partier af pimpsten samt hundredvis af andre rengøringsartikler, rengøringsvogne, maskiner og papirvarer. Fordelen ved at købe alt, hvad I har brug for online hos en enkelt grossist er, at I sparer penge og får det hele leveret til døren. Hos Rengros.dk er kundeservicen i top, og I kan altid få professionel vejledning og hjælp til at vælge de produkter, som passer bedst til jeres behov.

Christina Aabo