Lækker banankage med chokoladestykker

Lækker banankage med chokoladestykker

Står du for at skulle bage en kage – for eksempel i anledning af dit barns fødselsdag, eller fordi du skylder fredagskage på jobbet – er der rigtig mange muligheder derude. Er du ikke vant til at bage, kan det godt være lidt svært at komme i gang. Dette betyder, at du måske bliver fristet til at købe en færdig kage hos bageren eller i supermarkedet, eller en dåse færdig kageblanding, som blot skal røres op med vand. Men det behøver du slet ikke – og det er da synd at ty til nemme løsninger, når du sagtens selv kan frembringe et resultat på egen hånd, som er både mere lækkert og markant billigere.

Banankage med chokoladestykker – nemt, billigt, og utroligt lækkert

Et eksempel på en velsmagende kage, du nemt selv kan bage, er det søde og lækre banankage med chokoladestykker. Ud over det, at ingredienslisten ikke hører til de længste – banan, vanilje, mørk chokolade, mel, smør, sukker, bagepulver og æg – er ingredienserne også af en type, som findes i alle supermarkeder.

Dette betyder, at du ikke skal rende land og rige rundt for at finde ingredienser og tilbehør til banankage med chokoladestykker. Og du skal heller ikke betale spidsen af en jetjager for noget af det. Dette gælder også for det udstyr, du får brug for, når du skal bage banankage med chokoladestykker. Her er intet special udstyr påkrævet – du får blot brug for din håndmixer og din ovn samt en røreskål og en form i en passende størrelse. Og så længe du sørger for at følge opskriften, kan det simpelt hen ikke gå galt, når du bager banankage med chokoladestykker.

Find opskriften på banankage med chokoladestykker online

Hvis du har fået mod på at prøve kræfter med banankage med chokoladestykker, kan du finde opskriften – og mange andre opskrifter – på dk-kogebogen.dk

Astrid Pedersen