Indret med gulvlamper – elegant og fleksibelt

Indret med gulvlamper - elegant og fleksibelt

Er du interesseret i indretning, men totalt nybegynder på området? Så bør du være opmærksom på en meget vigtig detalje, som kan være afgørende for, om din indretning spiller eller flopper totalt. Indretning af boligen er nemlig ikke blot et spørgsmål om at investere i dyre designermøbler, smide de rette tæpper på gulvene, hænge matchende gardiner op og male vægge og lofter i de rette farver. Selv om du har foretaget alle disse tiltag, vil dit decor falde helt til jorden, hvis du ikke husker at fremhæve det ved hjælp af den rette lyssætning.

Vælg de rette lamper til belysning af din stue

Hvis du for eksempel har indrettet en dagligstue, hvor indretningen lægger op til, at der er mange små hyggekroge og afgrænsede områder – for eksempel læsekrog, arbejdsbord, sofagruppe, spisebord mv. – kan det ikke nytte noget, at du blot hænger et par loftlamper op, som bader rummet i et ensartet lys. I din stue bør du udnytte de muligheder, der er for at skabe hygge ved hjælp af belysning, ved for eksempel at placere mange mindre lamper – gulvlamper, pendler, bordlamper eller væglamper – decentralt i rummet, for derved at skabe de små øer af hygge, du ønsker.

Gulvlamper – hyggelige, funktionelle og elegante

Du kan sagtens bruge flere forskellige lampetyper til at skabe forskellige rum i rummet. En flot gulvlampe, placeret for enden af en sofa eller som dekoration i et hjørne, kan gøre underværker for belysningen. Og gulvlamper er blandt de lampetyper, som findes i absolut flest forskellige modeller og designs. Du kan finde flotte, funktionelle, udfordrende og utraditionelle gulvlamper fra kendte designere så somBestlite, BINY – DCW éditions, Cph Lighting, Darø, David Trubridge, Kartell, Lampe Gras, Luceplan, Marset, MENU, Northern Lighting, Nuura, Parachilna, Paulmann, Philips, RestartMilano, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, IQlight, ISP, Jake Dyson, Karman, Kartell, Lampe Gras og Le Klint hos https://andlight.dk/shop/gulvlamper-178c1.html 

Astrid Pedersen