Husk at få et advokatforhold, når du køber bolig

Det er altid en god ide at få et advokatforbehold, når man køber bolig. Det er lige gyldigt, om det er en lejlighed eller et hus. Når du har et advokatforbehold, betyder det, at købsaftalen kun er bindende, hvis din advokat kan godkende den. Du slipper derfor for at stå med et hus, der er noget galt med. Samtidig gør advokatforbeholdet det muligt for dig at handle hurtigt, så du kan skrive under, hvis du har fundet drømmehuset. Du behøver derfor ikke at vente med at skrive under, til du har talt med din advokat. Du kan skrive under og så tale med din advokat bagefter. Men det er meget vigtigt, at det tydeligt fremgår af købsaftalen, at du har skrevet under på betingelse af, at din advokat kan godkende aftalen.

Du kan nemt finde en god boligadvokat Aalborg. Hvis du er ved at købe hus eller lejlighed i det område, har du derfor gode muligheder for at finde en god advokat. Det er for eksempel boligadvokater.info, der har afdelinger i hele landet. De har stor erfaring som boligadvokater og kan hurtigt hjælpe dig, hvis du har underskrevet en købsaftale med et advokatforbehold. 

Når du skal købe bolig, er det vigtigt at huske på, at ejendomsmægleren altid varetager sælgerens interesse. Du skal derfor også have en, der varetager dine interesser. Det vil typisk være en boligadvokat. Det er nemt at blive forelsket i et hus, når man er ude at se det. Man kan tydeligt se, hvordan det ville være perfekt til ens familie. Der er masser af plads og en stor have, og det ligger tæt på skole og indkøbsmuligheder. Man tænker dermed, at alt er, som det skal være. Hvis man i sådan en situation skriver under uden at have læst det med småt, kan man dog hurtigt ende med at have købt katten i sækken.

Der er rigtig mange ting, der kan være galt med et hus, uden at man kan se det. Det kan være, at det snart skal have et nyt tag. Det kan også være, at der er noget galt med fundamentet. Man kan dermed ende med at skulle renovere det for mange penge lige efter, at man er flyttet ind. Det kan også være, at der vil opstå nogle udefrakommende gener, som man ikke har været opmærksom på. Det kan være, at den nærliggende landevej bliver udvidet, så man får langt mere bilstøj. 

Emilie Jacobsen