Find en erfaren boligadvokat med lokal viden

Boligmarkedet i Århus er noget for sig. Det går virkelig stærkt, og priserne er meget højere end i de fleste andre byer i landet. Der er dermed stor kamp om boligerne, når både studerende og færdiguddannede leder efter et sted at bo. Hvis du finder en lejlighed eller et hus, som du gerne vil have, kan du derfor hurtigt opleve, at der er mange andre, der er interesserede. Måske er nogle af dem villige til at betale mere end dig. Hvis du står med en købskontrakt i hånden, kan det derfor være fristende bare at skrive under, så du kan sikre dig en bolig hurtigst muligt. Det er dog altid godt at tale med en god boligadvokat inden. 

Hviid Advokater kan tilbyde dig en god boligadvokat Århus. Deres advokater har stor erfaring og kender forholdene på boligmarkedet i Århus. De ved derfor også, at de skal handle hurtigt, for at du kan sikre dig din drømmebolig. Hvis du er ude og se på hus og får stukket en købskontrakt i hånden, kan du sagtens underskrive den, men det smarteste vil være, at du underskriver den med et advokatforbehold. På den måde er den først endeligt gyldig, når din advokat har sagt god for den. 

Når du vælger en boligadvokat med lokalkendskab,som de har hos Hviid Advokater, kan du også være sikker på, at de kender de fleste af de problemer med huse i Århus. De har styr på, hvilke områder der ofte har problemer med vand i kælderen. De har også styr på, hvor der snart kommer nye store byggeprojekter, som måske kan larme i nærheden af dit nye hus i mange år fremover. Det kan for eksempel være byggeri i forhold til letbanen. På den anden side kan det også være, at dit hus ender med at blive mere værd, når letbanen bliver færdig. Det er derfor en afvejning, om du har lyst til at købe det eller ej. Lige gyldigt hvad er dog en kæmpe fordel at have en boligadvokat, der har styr på dit lokalområde. 

Din boligadvokat kan også hjælpe dig med tinglysning af skødet og sørge for, at du ikke kommer til at hænge på den tidligere ejers restgæld. Det er ikke noget, der er svært. Det er bare noget, der skal gøres ordentligt. Ellers kan du komme i alvorlige økonomiske problemer. Det er derfor en god ide at bruge de ekstra penge på en dygtig boligadvokat og så være sikker på, at alt bliver gjort rigtigt. 

Emilie Jacobsen