Bananpandekager er perfekte at servere til børnefødselsdagen

Bananpandekager er perfekte at servere til børnefødselsdagen

Når du skal holde børnefødselsdag, kan du hurtigt ende med at bruge lang tid på at vride hjernen over, hvordan du skal servere noget sundt for børnene, som de samtidig godt kan lide. Det kan nemlig være rigtig svært at holde en børnefødselsdag, hvor det hele ikke går op i kakao, slik, kage og sodavand. Det giver dig en masse børn, der er helt høje på sukker, hvilket ikke vil være sjovt for dig overhovedet, når du skal holde styr på dem. Det er derfor en god ide, at du tænker i madvarer, der ikke hæver blodsukkeret, men som samtidig også er lækre for børnene at spise.

En god mulighed for dig er i hvert fald, at du kan lave bananpandekager. Det er pandekager, der er lavet lige som en traditionel pandekage med mel, mælk, æg, lidt salt og stegt i olie. Forskellen er dog, at du kommer mosede bananer i. Det er med til at gøre pandekagerne søde i sig selv. Det vil ofte gøre, at det ikke er nødvendigt for dig, at du kommer så meget sukker i. Børnene vil heller ikke have brug for at komme lige så meget sukker oven på. Det vil derfor være en lidt sundere løsning.

Leder du efter en god opskrift på bananpandekager, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på den, som de har på hjemmesiden dk-kogebogen.dk. Det er en online opskriftsamling, hvor du kan finde opskrifter på stort set hvad som helst. Læs mere på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/14172/bananpandekager

I deres opskrift på bananpandekager er der godt nok sukker i. Men det er dog noget, som du kan udelade, hvis du ikke har lyst til, at børnene skal spise sukker. I stedet kan de nøjes med frugtsukkeret i bananerne, der helt sikkert også vil være lækkert for dem at spise.

Når du laver bananpandekager til en børnefødselsdag, er det en god ide, at du for eksempel laver dem en dag i forvejen. Det tager noget tid at bage pandekager til en lang række børn. Det er derfor vigtigt, at du i hvert fald er startet i god tid. Hvis du laver bananpandekagerne dagen før, er du dog sikker på, at de er færdige, når børnene kommer næste dag. Det gør, at du kan holde øje med børnene, tale med de andre forældre og generelt have en hyggeligere og mere afslappet dag. Når du har lavet bananpandekagerne dagen før, kan du hurtigt varme dem i ovnen, inden børnene skal have dem.

Emilie Jacobsen